Pjevač Robbie Williams poznat je po svojem smislu za humor, pa ni ovaj put nije razočarao svoje mnogobrojne fanove kada su dobili priliku vidjeti njegov novi izgled. Nakon što mu je u posljednjih nekoliko tjedana narasla prilično gusta brada, pjevač ju je odlučio urediti, a sve je kamerom zabilježila njegova supruga Ayda Field koja je video uradak i objavila na Instagramu.

Ayda ga u videu pita planira li obrijati bradu do kraja, na što joj je on odgovorio da želi ostaviti brkove. Njegova je supruga negodovala, ali ju je utješio govoreći da ih ne misli nužno zadržati. 'Ali znaš.. gledao sam vesterne', dodao je.

Ayda je uz video napisala: 'Robbie trenutačno eksperimentira. Nisam sigurna kako će to završiti'. Pjevačevi obožavatelji i pratitelji bili su podjeljenih mišljenja, ali su se svi složili u jednom - Robbie je zaista urnebesan.

Naknadno je njegova supruga objavila fotografiju na kojoj Robbie pozira sa željenim brkovima, a uz njega je napisala: 'Ne. Jednostavno ne!' Sudeći po komentarima, svi su se s njom složili.