Kći popularnog glumca Jackieja Chana, beskućnica je i živi ispod mosta s djevojkom, kanadskom influencericom, Andi Autumn. 19-godišnja Etta Ng Chok Lam objavila je prošli tjedan video na YouTubeu na kojem tvrdi kako je beskućnica zahvaljujući svojim 'homofobnim roditelja'. Dodala je i kako se bore za preživljavanje te da živi u strahu od razdavanja od Autumn.

A post shared by @stolenmilktea on

'Bok, ja san kćer Jackieja Chana, a ovo je moja djevojka Andi. Beskućnice smo već mjesec dana zahvaljujući homofobnim roditeljima. Spavamo ispod mosta i prolazimo iste stvari kao i drugi beskućnici', kaže u videu Etta. Mlade djevojke tvrde da su izbačene na ulicu zbog svoje ljubavne veze, a državnim skloništima u Hong Kongu ne približavaju se iz straha da će ih razdvojiti.

Jackie Chan Ettu je dobio tijekom kratke afere s njezinom majkom, bivšom Miss Azije, Elaine Ng Yi-Lei, a vezu s njom nazvao je 'strašnom pogreškom'. Ettu, nikada nije javno priznao niti ima ikakav odnos s njom, a ona je svojedobno izjavila kako joj, dok god ima majku, otac ni ne treba.