Na audiciji za američki talent show 'American Idol' jedan je kandidat doživio scenu koju nikada neće zaboraviti. Benjamin Glaze na audiciju je došao s gitarom te pripremio izvedbu autorske pjesme, a prije samog nastupa u razgovoru sa žirijem otkrio je kako nikada nije poljubio djevojku u usta iako mu je već 20 godina. Među članovima žirija sjedila je i slavna pjevačica Katy Perry koja je bila šokirana informacijom te je Benjamina pozvala da priđe stolu za kojim sjedi žiri. 

Kada je mladić došao do nje, poljubili su se u obraz, a onda je Katy naglo okrenula glavu i poljubila ga u usta. Benjamin i ostali članovi žirija ostali su u šoku. 'Ajme, nisi upravo to sada učinila', rekao joj je mladić u šoku, nakon čega je pjevačica ponosno podignula ruke u zrak. 

'Da me pitala želim li je poljubiti, rekao bih ne. Svoj sam prvi poljubac čuvao za nekog posebnog. Htio sam se prvi put poljubiti s djevojkom u koju sam zaljubljen i s kojom sam u vezi', rekao je mladić čiji je video s audicije ubrzo postao viralan. Iako se ovo dogodilo lani u listopadu, video je tek sada emitiran u novoj sezoni 'American Idola', a Benjaminu je donio svjetsku popularnost.

'Odrastao sam u konzervativnoj sredini, pa sam 'čuvao' prvi poljubac. No prijatelji su mi rekli da se to s Katy ne računa jer ne osjećam ništa prema njoj', ispričao je mladić. Ni publika nije bila oduševljena njezinom gestom. 'To je bio seksualno maltretiranje. Zamislite da je to napravio muški član žirija. Zar Katy Perry nije pratila što se događa u Hollywoodu?', komentirali su gledatelji koji su i dalje u šoku.