TV-voditeljica Nikolina Ristović na svoj je Instagram profil postavila nekoliko videa svog posljednjeg putovanja. Naime, ova je 43-godišnjakinja Veliki je tjedan provela na Sejšelima u društvu kćeri Hane Cigoj i njezina dečka Andreja Ivaniša. U videu se mogu vidjeti Nikolina i Hana kako uživaju u kupanju u Indijskom oceanu, a nije im smetala niti velika količina morske trave koja je plutala oko njih.

Ova atraktivna Zagrepčanka s beogradskom adresom redovito zadivljuje svoje Instagram pratitelje fotografijama s brojnih putovanja. Njezina je kći Hana, čini se, naslijedila majčinu ljubav prema putovanjima jer i sama na svom Instagram profilu objavljuje fotografije s brojnih putovanja. Ova 20-godišnjakinja odnedavno živi u Edinburghu, gdje studira medicinu, a svoje slobodno vrijeme provodi svuda po svijetu, najčešće u Andrejevoj pratnji. 

Podsjećamo, Nikolina trenutno živi na dvije adrese, a često je se može vidjeti na zagrebačkoj špici s mlađom kćerkom Unom Sofijom koju ima iz braka sa Vidojem Ristovićem.