Sve je izglednije kako je najmlađi sin Lepe Brene, 27-godišnji pjevač Stefan Živojinović, napokon našao djevojku. Već se neko vrijeme u srpskim medijima piše kako postoje obostrane simpatije između Stefana i atraktivne 27-godišnje pjevačice Milice Pavlović, a ta priča je sad, čini se, dobila potvrdu. Naime, Blic javlja kako je Stefan svojim autom dovezao Milicu na ručak u beogradski restoran, a očevici tvrde kako su među njima frcale iskre. Na službenoj stranici obožavatelja Milice Pavlović osvanuo je ubrzo i kratki video njihovog izlaska iz restorana, kojeg su snimili fotografi koji su ih pratili.

'Stefan se prema Milici ponio kao pravi džentlmen, u restoran su došli njegovim automobilom. Među njima su frcale iskre, ali nisu razmijenjivali nježnosti. Osmjehivali su se jedno drugom, a onda su zastali na ulazu pa se nešto dogovarali i objašnjavali si. U svakom slučaju, bili bi zaista lijep par, oboje su zgodni, mladi i uspješni', rekao je očevidac za Blic. Par je proveo dva sata u restoranu. Stefan ju je potom dopratio do svog automobila i kao pravoj dami otvorio vrata, nakon čega su se odvezli u nepoznatom smjeru.

Inače, glasine da između popularnih pjevača postoji nešto više od prijateljstva potekle su nakon Milicinog nastupa, na kojem ga je u jednom trenutku pozvala da joj se pridruži na pozornici. Prisutni su tada komentirali da su njih dvoje čitavu večer očijukali, a Milica mu se nakon nastupa pridružila za stolom, što nije uobičajeno za nju. Navodno je tamo te iste večeri na njeno društvo čekao tenisač Filip Krajinović, za koga se šuška da je zaljubljen u nju, ali pjevačica ga je ignorirala.  

Da Milica i Stefan imaju lijepo mišljenje jedno o drugom, potvrdili su u raznim izjavama za medije. 'Milicu inače poštujem i poznajem još od kad se počela baviti pjevanjem. Ona zrači na pozornici, izgine na nastupu', rekao je Brenin sin, čiji je otac Boba, bivši teniski prvak, oženio pjevačicu, kao i stariji brat Filip, koji je u braku s Aleksandrom Prijović. S druge strane, Milica je naglasila da Stefan ima brojne vrline koje joj se sviđaju: 'Stefan je izuzetan dečko, odgojen, uvijek nasmijan i raspoložen'. Podsjetimo, Stefana su mediji nastojali dovesti u vezu s više djevojaka, pjevačicom Anastasijom Ražnatović i Katarinom Živković, zvijezdom showa 'Zvezde Granda', ali on je jedino priznao da je imao vezu u šestom razredu osnovne škole. Trajala je tri godine i prekinula se kad je djevojka otišla živjeti u Ameriku.