Story radio
Početna Celebrity 661 prikaza 16. svibnja 2018.

VIDEO Slavni glumac ponovno šarmirao žene plesnim pokretima

Profimedia.

Odlični plesni pokretni jedan su od njegovih zaštitnih znakova, a nakon mnogo godina ponovno je zaplesao pred svima i šarmirao cijeli svijet

John Travolta svoju slavu, u jednu ruku, duguje nevjerojatno šarmantnim plesnim pokretima kojima je zaradio oduševljenje publike u filmovima 'Groznica subotnje večeri' i 'Briljantin'. Iako je tada bio mlad i otkačen, ni danas se nije puno promijenio. Slavni glumac broji 64 godine, no na Cannes Film Festivalu nije se mogao suzdržati da ne zapleše na nastupu repera 50 Centa.  

Naime, Travolta je na Cannesu imao puno posla oko premijer filma 'Gotti', no čim je zgotovio svoje obaveze, glumac se odlučio opustiti uz koncert 50 Centa pa se na njegovu pjesmu 'Just a Lil Bit' popeo na pozornicu tik do njega te plesao kao da je 1978. Najprije je samo micao glavom, a onda mu noge nisu dale mira te je, odjeven u odijelo, počeo plesati i vrtjeti bokovima na što je publika reagirala s puno smijeha i pljeskanja. Reper je fokus držao na publici neometajući Travoltu u plesu. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Johnu su se u Cannesu na festivalu pridružile i supruga Kelly Preston te 18-godišnja kći Ella Bleu Travolta koja je izrasla u pravu ljepoticu. Bella se također glumi u filmu 'Gotti' zajedno s ocem, a ovo je njezina prva uloga nakon devet godina. Također, s njima je bio i sedmogodišnji sin Benjamin Travolta kojemu je ovo bilo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu. 

Komentari