Ida Prester Peševski odlučila je dio zime preskočiti i zamijeniti egzotičnom lokacijom. Poznata pjevačica u društvu sinova, Roka i Rija, te supruga Ivana Peševskog uputila se u Vijetnam. Ova vesela četveročlana obitelj već nekoliko dana uživa u svim čarima zajedničkog putovanja, a poseban razlog za sreću bio je i četvrti rođendan njezinog sina Roka. 

Kako su ovaj veliki dan u životu malenog Roka odlučili obilježiti večerom, u restoranu im se dogodila scena koju će pamtiti do kraja života. Naime, osoblje tog vijetnamskog restorana Idinog je sina obradovalo rođendanskom tortom koju su do njega donijeli pjevajući, a Roko je od sreće zaplesao.

'To se dogodilo na brodu na kojem smo napravili  check-in pa su nam uzeli nam putovnice i vidjeli da mu je rođendan', objasnila je voditeljica i pjevačica za Story.hr kako je došlo do toga. 'Rasplakala sam se jer su nas stvarno iznenadili', priznala je 38-godišnjakinja. Naposljetku su se svi zajedno fotografirali i uživali u ostatku dana, zahvaljujući kojem je ova obitelj bogatija za jednu dirljivu uspomenu koju će zauvijek pamtiti.