Mario Valentić, naš poznati glumac, promotor zdravog života i osobni trener ove godine uživa u brojnijoj obitelji. Naime, Mario je ovo proljeće dobio svojeg drugog sina Nou, kojem se posebno veselio stariji brat Niko. 'Uživamo u zimskim radostima i veselimo se što nam je obitelj brojnija ovoga Božića' rekao nam je Mario za Story.hr.

Ovaj vikend je uzeo predah od posla te se s mlađim sinom zaputio u Rimske terme s obitelji kako bi napunio baterije. Objavio je na svojim društvenim mrežama kako uživa u zimskoj idili, šetajući se po snijegu s najmlađim sinčićem te raznježio sve pratitelje pjevajući mu pjesmicu iz jednog od omiljenog nam crtića 'Leteći medvjedići'.

'No ni na odmoru ne propuštam trenutak za tjelovježbu. Biti roditelj ne znači da se treba zapustiti i prestati živjeti zdravim načinom života već pronaći način kako uskladiti roditeljske obveze i tjelovježbu', kaže Mario koji nam često na svojim društvenim mrežama pokazuje kako uživa u vježbanju u prirodi, a treninge ne propušta ni u društvu svojih sinova čime nam na šaljivi način pokazuje kako usklađuje sve poslovne i privatne obveze.