Story radio
Početna Celebrity 34607 prikaza 12. srpnja 2018.

VIŠE NE ŠUTI Princ Harry izlanuo se o očinstvu

Profimedia.

A ni Meghan nije otpila gutljaj šampanjca prilikom zdravice

Da princ Harry i Meghan Markle priželjkuju djecu, već je poznato, a njihovo posljednje putovanje u Irsku moglo bi skrivati tajne poruke koje upućuju da nedavno vjenčani kraljevski par očekuje svoje prvo dijete. Naime, kako Elle prenosi, tijekom druženja s obožavateljima koji su Harryja i vojvotkinju od Sussexa uzbuđeno dočekali prilikom njihovog posjeta, jedna žena imenom Elaine Adam-Stewart postavila je princu škakljivo pitanje o očinstvu, prenosi Elle. 

'Moj suprug isto ima riđu kosu, a podario mi je petero djece. Kada ćete ti i Meghan napraviti svoje?', priupitala je znatiželjna gospođa. Njezino duhovito sročeno i nimalo suptilno pitanje, Harryja je nasmijalo pa se u jednom od rijetkih trenutaka kada se dotakne ove teme, princ izlanuo: 'Petero djece? Previše.'

 | Author: Profimedia Profimedia.
Osim rijetke prilike u kojoj Harry govori o svojim potomcima, njegova supruga Meghan Markle u Dublinu je također napravila gestu koja bi mogla ići u prilog glasinama o trudnoći. Naime, tijekom vrtne zabave koja se održavala za vrijeme njihovog posjeta, vojvotkinja od Sussexa podigla je čašu sa šampanjcem ne bi li nazdravila, ali kako Express prenosi, suzdržala se od uzimanja gutljaj i čašu je samo prislonila ustima. Meghan izbjegavanje konzumiranja alkoholnog pića svakako bi moglo upućivati na to da bi kraljevski par uskoro mogao objaviti svijetu sretne novosti. 

Komentari