Story radio
Početna Celebrity 5791 prikaza 16. lipnja 2019.

VJENČANJE GODINE Došli Modrići i Beckhamovi

Profimedia.

Oženio se Sergio Ramos

Nogometaš, 33-godišnji Sergio Ramos i njegova dugogodišnja djevojka, 41-godišnja Pilar Rubio, jučer su stali pred oltar i izrekli sudbonosno 'da'. Glamurozno vjenčanje se održalo u katedrali u Sevilli, a goste je potom zabavljala rock grupa AC/DC za koje se šuška da je slavni Sergio iskeširao čak milijun eura. S obzirom na raskošno vjenčanje, na kojem je bilo pozvano 500 gostiju, mnogi ovaj događaj nazivaju svadbom desetljeća, piše Daily Mail.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Također još dodaju da će na imanje moći ući samo osobe koje će imati privremenu tetovažu jednoroga i to tek nakon što ostave na ulazu svoje mobitele i fotoaparate jer mladenci žele zadržati privatnost svog najvećeg dana u životu. Inače, među brojnim uzvanicima našli su se i naši nogometaši sa suprugama, Luka i Vanja Modrić te Mateo i Izabel Kovačić, a također je prisustvovao bračni par Beckham.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Zgodna Izabel je zablistala u haljini svijetloplave boje, lepršavog stila s volanima i crnim tankim remenom oko struka, a Vanja se odlučila za Diorovu haljinu neutralne boje sa sivim tonovima te je struk također istaknula remenom. Njihovi odabranici su odjenuli slična plava odijela s kravatama.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Zanosna Pilar, koja je blistala od sreće ne skidajući osmijeh s lica svoju besprijekornu figuru je pokazala dugom vjenčanicom uz tijelo. Dugi veo joj se vukao po zemlji, a sve je upotpunila dijamantnim naušnicama dok joj je frizura bila podignuta u pundžu s nekoliko pletenica koje su joj padale po ramenima. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjećamo, novopečeni mladenci su u dugogodišnjoj vezi u kojoj su dobili troje djece, jednogodišnjeg Alejandra, trogodišnjeg Marca i petogodišnjeg Sergia.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Komentari