Vatroslav Tijan i Valentina Curić, bivši kandidati emisije 'Ljubav je na selu', nedavno su postali roditelji curice Viktorije, a ponosna mama sada se pohvalila još jednim lijepim vijestima. Naime, 26-godišnjakinja se pohvalila na svom Instagram profilu kako su ona i farmer iz emisije 'Ljubav je na selu', 41-godišnji Vatroslav, prije koji dan izrekli sudbonosno 'da'. 

Sretna mladenka objavila je fotografiju iz matičnog ureda na kojoj pozira u bijeloj čipkastoj vjenčanici do koljena. Nakon što su pratitelji na Instagramu zasuli par čestitkama i lijepim željama, Valentina je odlučila podijeliti i videosnimku te otkriti kako nije sve proteklo glatko.

'Evo malo atmosfere nakon vjenčanja na koje smo kasnili sat i pol i to zbog koga drugog nego zbog mlade i njezine frizure', otkrila je bivša kandidatkinja RTL-ove emisije. 

Podsjećamo, par se upoznao u prethodnoj sezoni RTL-ova showa, a ljubav je planula odmah na snimanju. Po završetku emisije, 26-godišnjakinja se preselila 41-godišnjaku, a u kolovozu prošle godine objavili su kako očekuju svoje prvo dijete. Vijest o rođenju kćerkice podijelila je presretna mama na svom Instagram profilu.