Pjevač Vlado Kalember napunio je 65 godina, a iako su rođendani inače povod za veliko slavlje, on se s time baš i ne bi složio. 'Ja ne volim slaviti svoj rođendan i proslave mi nisu ni najmanje važne. Nisu nikad ni bile', rekao je iskreno za Story.hr. Na pitanje koji mu je najdraži poklon koji je ikada dobio, kazao nam je kako više voli davati nego primati poklone.

Iako ne planira zabavu, Vlado nam je odao kako će dio dana sigurno provesti u najdražem društvu, sa sinom Darijanom i bivšom suprugom Anom Rucner. 'Dan ću djelomično sigurno provesti s njima', rekao je Vlado, ali nije želio otkriti s kime će provesti drugi dio dana.

Objavu dijeli Ana Rucner (@anarucner)

Rijetko koji par može se pohvaliti da su nakon prekida ili rastave braka ostali u dobrim odnosima sa svojim bivšim partnerima. Fenomen bliskog i prijateljskog odnosa koji su Vlado Kalember i Ana Rucner zadržali nakon prekida neshvatljiv je mnogima. Tako nije ništa čudno da bivši par često provodi vrijeme u zajedničkim druženjima sa sinom Darijanom.

Upravo su mu Ana i Darijan i ranijih godina već uspjeli pripremiti rođendansko iznenađenje za pamćenje, pa će Vladi sigurno i ovaj rođendan, bez obzira na to što ne voli iznenađenja, ostati u dugom i lijepom sjećanju.