Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je Vlatka Pokos odlučila napustiti rodnu zemlju i svoj život izgraditi u kanadskom Torontu. Iako bi se mnogi od nas uplašili odlaska, Vlatka je nedavno otkrila kako je učinila pravu stvar te da tretman koji tamo dobiva od ljudi proizlazi iz njezina rada i znanja. Osim što je prihvaćena i cijenjena među Kanađanima, Vlatka se nije mogla suzdržati da se ne pohvali i izvrsnim uspjehom na fakultetu koji je također bio jedan od razloga njezina odlaska. 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

Studentica oglašavanja i marketinške komunikacije nanizala je samo odlične rezultate na ispitima koje je posvetila određenim ljudima: 'Posvećujem ih svim polupismenim 'piscima' zlih komentara na portalima i društvenim mrežama! I poručujem im da ulože malo truda i vremena u vlastito obrazovanje. Možda im pomogne da postanu malo manje glupi i zli.'

Vlatka spomenute studije pohađa na Sheridan Collegeu, nagrađivanom kanadskom fakultetu koji svake godine upiše nekoliko tisuća studenata, a glasi kao jedan od najprestižnijih. Osim što će steći novu diplomu, Vlatka je upravo zahvaljujući fakultetu uspjela steći i svoj legalan status u Kanadi. 

Foto/video: Instagram, Youtube