Dea Đurđević, 27-godišnja voditeljica srpske televizije Pink, jutros je sudjelovala u teškoj prometnoj nesreći gdje joj je ruka amputirana na licu mjesta. Nakon što je u teškom stanju prevezena u bolnicu gdje je operirana, Dea je sada srećom bolje, a kako piše srpski Kurir, liječnici su joj uspjeli spasiti ruku te je izašla iz operacijske sale.

Inače, stravična nesreća u kojoj je Dea stradala, šokirala je čitavu regiju, a ponajviše njezinog dečka koji je reporter crne kronike TV Pinka. Naime, 47-godišnji Mladen Mijatović na mjesto ove nesreće nije mogao otići te je ovo jedna od rijetkih vijesti koju tijekom svoje karijere nije popratio.

'Čuo sam se s Deom, ali se nismo još uvijek vidjeli. Zaista moram reći da je policija obavila odličan posao, liječnici isto to čine i da se nadamo kako će sve biti u najboljem redu. Nju je Hitna pomoć prevezla u bolnicu', izjavio je za srpski Blic. 

Njen kolega s kojim vodi jutarnji program, Predrag Sarapa, također se nije pojavio na radnom mjestu. 'Trebali smo voditi program. Vidio sam je na licu mjesta. Ići ću u bolnicu, ali ona je sada u operacijskoj sali. Nemam snage bilo što više reći, probajte me razumjeti', rekao je za Blic. Podsjećamo, u prometnoj nesreći između dva autobusa i tri automobila, teško je ozlijeđeno troje ljudi, među kojima je i Dea. Prvo je imala lakši sudar s drugim automobilom, a u trenutku kada je izašla, kako bi se s vozačem dogovorila što da naprave, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku.