Srpska voditeljica Dea Đurđević, koja je u veljači u stravičnoj prometnoj nesreći umalo zauvijek ostala bez ruke, nakon što joj ju je autobus otkinuo, konačno je, šest mjeseci nakon nesreće, skinula gips. Naime, na svom je Instagramu objavila video u kojemu vježba i pomiče ruku, a brojni pratitelji oduševljeni su njezinom upornošću i hrabrošću. Oporavak plavokose voditeljice odlično napreduje, a nedavno se vratila i svakodnevnim obavezama.

Osim što zdravstveno napreduje, Dei cvjetaju ruže i na ljubavnom planu. Naime, sredinom srpnja pojavila se vijest kako će izreći sudbonosno da svom izabraniku, 20 godina starijem televizijskom reporteru Mladenu Mijatoviću.

Podsjetimo, 27-godišnja Dea je stradala u sudaru dvaju autobusa i triju automobila. Imala je lakši sudar s drugim automobilom, ali u trenutku kada je izlazila iz svojeg auta kako bi se dogovorila s drugim vozačem što dalje, na nju je naletio autobus i otkinuo joj ruku. Voditeljica je hitno prevezena u bolnicu, a liječnici su se na sve načine borili da joj spase ruku te su u tome i uspjeli.