38-godišnji Jenson Button, bivši vozač Formule 1, zaprosio je svoju 11 godina mlađu djevojku, bivšu Playboyevu zečicu Brittny Ward. Sretnu vijest je obznanio na Instagram profilu gdje je objavio fotografiju sebe i novopečene zaručnice. Na fotografiji on pozira u tamno plavom odijelu, dok njegova draga nosi izazovnu plavu haljinu s visokim prorezom koji otkriva njezine vretenaste noge. 

Njegovi brojni obožavatelji komentirali su kako par izgleda vrlo zaljubljeno te su primijetili da je kemija između njih dvoje vrlo očita. Osim čestitki i lijepih želja, brojni su se obožavatelji, naročito muški korisnici Instagrama, osvrnuli na njegovu atraktivnu zaručnicu koja je dobila dobila brojne komplimente na račun svojeg izgleda.

Simpatični Jenson iza sebe već ima jedan brak, a od bivše supruge razveo se prije nešto manje od tri godine. Sa sadašnjom zaručnicom Brittny Ward u vezi je od ožujka 2016. godine, a prohodali su samo tri mjeseca nakon njegovog službenog razvoda od tadašnje supruge, menekenke Jessice Michibate.