Kako prenosi srpski Kurir, bosanskohercegovački nogometaš Ognjen Vranješ ne planira zadržati novac od odštete koju putem odvjetnika traži od Jelene Karleuše. Naime, nakon što je 29-godišnji nogometaš u petak podnio tužbu protiv 40-godišnje srpske pjevačice zbog prijetnji i uvreda koje mu je Karleuša uputila putem društvenih mreža te je kaznenu prijavu poslao Višem javnom tužiteljstvu, sada se oglasio i izvor blizak nogometašu koji je za Kurir objasnio što Vranješ planira učiti s novcem od tužbe. 

'Ognjenov cilj nije bio zaraditi novac od ovih tužbi, već da Jeleni pokaže da mu ne može prijetiti i javno ga ponižavati, a da za to ne snosi posljedice.  Vjerojatno je da on neće dobiti baš toliki iznos kao što piše u tužbi, ali koliko god iznos bude bio, on neće zadržati novac za sebe već će ga dati onima kojima je novac neophodan. Jako je ljut i povrijeđen i siguran sam da neće odustati do kraja, nema šanse da se predomisli i povuče tužbe', ispričao je za Kurir izvor blizak nogometašu. 

Podsjećamo, 29-godišnjak je tužbu podnio protiv srpske pjevačice nakon što ga je ona na društvenim mrežama vrijeđala te poricala bilo kakvu upletenost u navodnu seks aferu koja posljednjih tjedana potresa cijelu regiju. Dok Jelena i dalje negira povezanost s nogometašem i navode kako se upravo ona nalazi na spornim fotografijama, Vranješ tvrdi kako su on i pjevačica bili dvije godine zajedno.