Story radio
Početna Celebrity 1068 prikaza 14. kolovoza 2019.

Wayne Rooney odlučio otići na odvikavanje

Profimedia.

Napokon

Bivši engleski nogometni reprezentativac, 33-godišnji Wayne Rooney odlučio je potražiti pomoć zbog alkoholizma koji mu je počeo stvarati velike probleme u privatnom životu, pišu strani mediji. Taj korak bio mu je put ka spašavanju braka sa 33-godišnjom suprugom Coleen. Bračni par Rooney već neko vrijeme puni medijske stupce zbog problema u njihovoj ljubavi. Njegova nevjera je samo jedan od tih problema, koji je uzrokovao česte svađe i mirenja, a Coleen je već postala poznata po tome da svojeg nestašnog supruga mora pažljivo motriti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wayne Rooney (@waynerooney)

Iako se do nedavno pričalo o mogućem razvodu, danas ponovno obnavljaju svoj odnos spojevima i romantičnim izlascima. No, za uspjeh njihovog braka, Coleen je zahtijevala da njezin suprug na prvo mjesto stavi svoju obitelj, a ne karijeru. Upravo to učinio je potraživši stručnu pomoć zbog učestalog alkoholiziranja. 'Wayne je puno pio u Americi i to je uništavalo njihov brak. Svaku večer dolazio bi kasno i pod utjecajem alkohola. Sada želi potpuno novi početak i zna da će rješavanjem spomenutog problema napraviti dobrobit za cijelu obitelj', rekao je prijatelj nogometaša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wayne Rooney (@waynerooney)

Podsjetimo, Coleen je nedavno zahtijevala da se cijela obitelj vrati u Englesku jer joj je provođenje slobodnog vremena s njihovim sinovima, devetogodišnjim Kaijem, šestogodišnjim Klayom, trogodišnjim Kitom i 17-mjesečnim Cassom ipak najbitnije. Nostalgija za Engleskom je ipak prevladala, zbog čega je supruga Waynea inicirala povratak. 'Coleen je napravila glavne poteze oko ove odluke. Nikad se nije pretjerano veselila selidbi u SAD, nikad se nije prilagodila i smatra da je za nju i cijelu obitelj najbolje da se vrate kući. Vjeruje da je bolje da joj djeca odrastaju u poznatom okruženju. Lupila je šakom o stol i rekla Wayneu da želi djecu upisati u lokalne škole. Kuća koju su kupili na sjeveru Engleske je skoro gotova, renovirana i obitelj će uskoro useliti', ispričao je izvor blizak obitelji Rooney. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wayne Rooney (@waynerooney)

Komentari