Nakon što se Express.co.uk raspisao o navodnoj ponudi koju su producenti serije 'Suits' koja je proslavila Meghan Markle ulogom Rachel Zane, ponudili vojvotkinja od Sussexa šest milijuna dolara u dobrotvornu udrugu po izboru samo ako se vrati pred kamere, sada je neimenovani izvor za Harpers Bazaar koji radi na seriji demantirao cijelu priču. 

'Serija nije ponudila milijunsku donaciju ako se Meghan pojavi. Nisu napravljeni nikakvi planovi za njen povratak', otkrio je izvor i time razočarao sve vjerne obožavatelje serije koji su se nadali kako će omiljena im vojvotkinja opet stati pred male ekrane.

Podsjećamo, 37-godišnja Meghan Markle proslavila se upravo ulogom Rachel Zane u seriji 'Suits' u kojoj je glumila punih sedam sezona, od 2010. godine do zaruka s princem Harryjem kad se odrekla glume.

 'Samo je želimo dobiti na dvije minute ispred kamera. Priča bi pratila njezin stvarni život pa bi odigrala ulogu sretne trudnice' izjavio je jedan od članova producentske ekipe za Cosmopolitan. Snimanje bi trajalo pola dana ili manje od toga', nadodao je potom jedan od članova snimateljske ekipe te rekao kako su producenti spremni prilagoditi se Meghaninom rasporedu jer bi snimanje bilo u Ujedinjenom Kraljevstvu, no čini se da je lijepa vojvotkinja taj život ipak ostavila iza sebe.