Domaći zavodnik i miljenik žena Ivan Herceg godišnji odmor provodi u Crnoj Gori, a društvo mu pravi tajanstvena brineta. Glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju s djevojkom koja je, kao i on, leđima okrenuta od kamere, stoga još uvijek nije poznato o kome je riječ.

U opisu fotografije na kojoj zajedno poziraju, Ivan je dodao da nikakvi filteri i oznake nisu potrebni. Glumac koji inače nije sklon odgovarati na pitanja o svom ljubavnom životu, na naše pitanje o misterioznoj djevojci zagonetno se nasmijao, ali ostao dosljedan sebi. 'Neću vam ništa otkriti, pa znate kakav sam ja što se toga tiče', rekao je za Story.hr i dao naslutjeti kako je konačno pronašao sreću u ljubavi, nakon burnog prekida sa slovenskom pjevačicom Ninom Donelli.

Podsjetimo, u svibnju prošle godine Story je doznao da su Ivan i 16 godina mlađa pjevačica u vezi. Nakon nekoliko mjeseci veze, u prosincu je uslijedio neočekivani obrat. Par je iznenada prekinuo, a glumac je to obznanio javnosti potpunim nijekanjem veze. To je pobudilo burnu reakciju Nine. 'Ja kao djevojka sa 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu', ljutito je uzvratila Nina, koja se također oglasila putem Instagrama. Ubrzo je uslijedio odgovor, u kojem joj je Ivan poručio da se neće zamarati njome, budući da je s njom samo 'dva puta sjedio za stolom u povećem društvu uz prevoditelja'.