Story radio
Početna Celebrity 10708 prikaza 12. svibnja 2019.

ZABAVA NE PRESTAJE Maja Šuput odjevena u bazenu

instagram screenshot.

Vjenčano slavlje se nastavlja

Pjevačica Maja Šuput i njezin novopečeni suprug Nenad Tatarinov, jučer 11. svibnja jedno drugome su se zakleli na vječnu ljubav te su slavili do ranih juatrnjih sati, a zabava u stanciji Meneghetti na Balama u Istri nastavila se i danas. Iako je sama mladenka 'škrta' s objavama na društvenim mrežama, njezine prijateljice podijelile su nekoliko fotografija i kratkih videa na Instagram storyjima na kojima je jasno vidljivo kako luda zabava ne prestaje.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Tako su pojedine detalje na svojim Instagram profilima objavile njezine bliske prijateljice, ujedno najzaslužnije za jučerašnji savršeni izgled Maje Šuput - vizažistica i frizerka, Lada Mitrašinović i Valentina Čajo. Naime, one su pokazale kako su se oni najuporniji nastavili zabavljati uz glazbu uživo.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Maja je pokazala i četvrtu odjevnu kombinaciju, koja je puno ležernija, pa je tako zaplesala u trapericama, bijeloj košulji i tenisicama, dok na glavi ima crni šešir, a njezin voljeni Nenad pratio ju je u kućnom ogrtaču.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Osim toga, objavljena je još jedna snimka na kojoj Maja Šuput, Lada Mitrašinović, Valentina Čajo i Majina menadžerica Katarina Kolar, sve odjevene u kućne ogrtače, uskaču u unutarnji bazen na stanciji.

 | Author: instagram screenshot instagram screenshot.

Budući da se i Majina djevojačka večer pretvorila u višednevno slavlje, ne čudi da je i svoje vjenčanje odlučila proslaviti na najbolji mogući način.

Komentari