Protekli je vikend bio rezerviran za veliki događaj u regiji. Naime, u Beogradu se održalo vjenčanje Anje Stojković, kćerke Dragana Stojkovića Piksija, bivšeg srpskog nogometaša i jednog od najboljih igrača u povijesti srpskog i jugoslavenskog nogometa. Tom su se prigodom brojne poznate Hrvatice zaputile u susjednu Srbiju kako bi prisustvovale ovoj raskošnoj proslavi. Tako su se na vjenčanju pojavile Iva Radić, Iva Balent, Nina Badrić, a osim njih, na svadbi su se našli Jovana i Željko Joksimović, Lepa Brena, Jelena Karleuša i brojni drugi. Svi od navedenih fotografijom s ovog bajkovitog vjenčanja pohvalili su se na Instagramu.

'Vjenčanje. Ljubav', napisala je Iva Radić uz fotografiju na kojoj pozira odjevena u elegantnu haljinu od crne čipke, dok se modne detalje odlučila u zlatnoj boji.

Fotografijom se pohvalila i legendarna pjevačica Lepa Brena, koja je pozirala s IvObjavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Fotografijom se pohvalila i svestrana pjevačica Lepa Brena, koja je pozirala u društvu Ive Balaban i voditeljice Jovane Joksimović, supruge pjevača Željka Joksimovića. 'U društvu najdražih', napisala je Brena te zaradila pregršt lajkova i komplimenata.

Pjevačica Nina Badrić na Instragramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s pjevačicom Jelenom Karleušom, a uz fotografiju je dodala mnogo srca i poljubaca.

Iva Balent također se pohvalila atmosferom s vjenčanja, a pozirala je uz mladence, svoje prijateljica, ali i velikog idola - Lepu Brenu. 'Kad sam bila mala željela sam biti Lepa Brena', napisala je simpatična Iva preko fotografije.

Piksijeva kćer Anja Stojković udala se za francuskog vozača trkaćih automobila Huga Valentea, a ovo im je već treće svadbeno slavlje. Naime, par se prvi put vjenčao u krugu obitelji u veljači ove godine u Parizu, prije mjesec dana imali su raskošnu svadbu na Azurnoj obali, a ovaj put je na red stigao i Beograd. Nakon crkvenog obreda, svadbena svečanost održala se na Kalemegdanu.