Story radio
Početna Celebrity 9976 prikaza 13. lipnja 2018.

ZABORAVIO KORANU Ivan Šarić ljubav izjavio muškarcu

Ivan Šarić_3

Iako je humor sastavni dio njegova života, pokazao je da ima i emotivnu stranu

33-godišnji komičar Ivan Šarić istražuje ljepote susjedne nam Italije sa svojom zaručnicom Koranom Gvozdić i prijateljima, a svojim obožavateljima često na društvenim mrežama pokazuje kako se provode. Tako se svojom zadnjom objavom javio iz Verone, gradu koji je poznat po nesretnoj ljubavi Romea i Julije.

Neizostavna destinacija u Veroni svakako su Julijino dvorište i kuća, a ispod Julijinog balkona je mjesto gdje se parovi, mladi i stari, zaklinju na vječnu ljubav i vjernost. Sa tog se čarobnog mjesta Ivan pohvalio šaljivim fotografijama na kojima pozira s prijateljem Damjanom. Na prvoj fotografiji Ivan rukama podiže prijatelja kako bi mogao ispoštovati tradiciju i ostaviti poruku na zidu, a na sljedećoj je fotografiji Ivan taj koji uz prijateljevu pomoć ostavlja svoj trag na zidu.

'Budete li se ikad našli u Veroni, htjeli vi ili ne završit ćete u dvorištu Julije. Pravila nalažu da u dvorištu zaključate lokot s porukom. Pravi muškarci još napišu i posvetu svojoj ženi u pothodniku. Naravno, Damjan i ja smo otišli doslovno 'korak' dalje za naše ljubavi. P.S. napisali smo Damjan + Ivan ali nemojte reći Korani i Ivi', napisao je Ivan uz fotografije i izazvao reakcije oduševljenja kod svojih pratitelja i obožavatelja koji su u komentarima pohvalili njegov odličan smisao za humor.

 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

Korana i Ivan upoznali su se 2012., a zaručili 2016. godine na Zakintosu, što je Šarić jako dobro isplanirao i u potpunosti iznenadio Koranu: 'Prvo nisam spavao dva dana. Odbijao sam i odlaske na plažu. I napokon posljednji dan na plaži uzmem kutijicu s prstenom i procijenim da je to taj trenutak. Korana me pozvala da se idemo okupati i napokon sam došao do nje u plićak. Onda je zaplakala, pa sam i ja. Prvo me pitala 'Šališ se?', a i dan danas je još uvijek iznenađena kako sam se prepao.

Komentari