Glazbenica Cardi B, trenutno jedna od najvećih ženskih rap zvijezda na svijetu, proteklog je vikenda neugodno iznenadila svoje brojne pratitelje kada je na Twitteru napisala zabrinjavajuću poruku. 'Voljela bih da sam mrtva', napisala je i nedugo nakon toga uklonila tweet, no njezini su zabrinuti fanovi odmah počeli paničariti sumnjajući da je ovo bio poziv u pomoć.

Iako ovakva poruka može jednostavno značiti da je umorna ili da se našla u nekakvoj neugodnoj situaciji, fanovi su odmah posumnjali da nešto nije u redu, no utjeha im je bilo to što se Cardi nije povukla s društvenih mreža, već je isti dan objavila još nekoliko tweetova. Ipak, nije se oglasila po pitanju toga što ju je navelo da poželi vlastitu smrt.

Podsjetimo, pravo ime 26-godišnje pjevačice je Belcalis Almanzar, a osim po osebujnom stajlingu, poznata je i po impulzivnosti koja često završi loše po nju. Tako je prije nekoliko mjeseci morala otkazati niz koncerata, čime si je izbila milijune iz džepa, zato što nije slijedila upute liječnika nakon plastične operacije te je sva otekla. No to nije skrivala nego je podijelila s fanovima fotografiju svojih natečenih nogu.