Iako je očekivala da će svi gledati njezinu besprijekornu figuru dok se sunčala u žutom bikiniju, pjevačica Britney Spears privukla je poglede znatiželjnika zbog sasvim drugog detalja. Naime, počele su kružiti glasine da se zaručila za svojeg dečka Sama Asgharija nakon što se na plaži pojavila noseći na lijevoj ruci blještavi dijamantni prsten. Dotični prsten ranije nije viđen na njezinom prstu, a počela ga je nositi nedugo nakon što su ona i Sam proslavili prvu godišnjicu svoje veze.

Britney je ranije već dva puta stala pred oltar. Prvi put s prijateljem Jasnom Alexanderom u Las Vegasu, ali je njihov brak poništen samo 55 sati kanije, a drugi put s Kevinom Federlineom. S Kevinom se vjenčala 2004. godine, a u tri godine braka dobili su dvoje djece. Bila je zaručena za bivšeg dečka Jasona Trawicka, od prosinca 2011. godine do siječnja 2013. godine.
Unatoč tome što joj prošle veze nisu potrajale, Britney je za sebe izjavila da je nepopravljila romantičarka te da i dalje vjeruje u pravu ljubav. 36-godišnja pjevačica i njezin 23-godišnji dečko Sam upoznali su se prije nešto više od godinu dana tijekom snimanja spota za njezinu pjesmu u kojem je on glumio. Britney je pet mjeseci kasnije napravila prvi korak i pozvala Sama van. 'Bilo je jako čudno. Zadržala sam njegov broj i pronašla ga u torbi pet mjeseci nakon snimanja spota. Bio je jako sladak i odlučila sam ga pozvati van', ispričala je prošle godine Britney za strane medije. 'Od tada uživamo zajedno. On je jako, jako zabavna osoba', zaključila je pjevačica. Autor: T.O. Fotografije: Profimedia