Domaća glumica Katarina Strahinić veliki je ljubitelj prirode i adrenalinskih sportova pa se tako pohvalila pratiteljima na Instagramu kako je u posljednjoj adrenalinskoj avanturi pronašla novi hobi. Riječ je o letu balonom na vrući zrak na koji se mlada glumica hrabro odvažila, a tim povodom, mi smo ju kontaktirali i saznali je li ju bilo strah, što joj je sljedeće na listi želja i u kojem adrenalinskom sportu se nikada ne bi okušala. 

Kakav je osjećaj bio letjeti u balonu? 
Apsolutno savršen! Poletjeli smo u 7 ujutro iz Zagorja, vrijeme je bilo odlično, sve je bilo tako mirno, sunce je taman izlazilo- ma baš je bilo odlično! Posebno me je oduševilo to što smo pomagali pri cijelom procesu slaganja balona i napuhivanja i kasnije i slaganju i ispuhivanju.

Je li vam ovo prvi put? 
Ovo mi nije prvi put, letjela sam već jednom s obitelji kad sam bila mala i već tad mi je ostalo u lijepom sjećanju, ali ovo iskustvo sad me baš oduševilo. 

Je li vas bilo strah?
Nevjerojatno, ali uopće me nije bilo strah. Premda, inače imam mali strah od visine i pričala sam i s nekim ljudima koji inače imaju strah od visina, u balonu on skroz nestane, a sad mi je jasno i zašto. Zaista kao da te obuzme neka posebna čarolija u balonu kad vidiš taj pogled i sve ostale balone oko sebe. Baš čarobno!

Planirate li ponoviti?
Planiram ovo definitivno ponoviti! Štoviše, čim prvi put letite automatski postajete članovi Balon kluba Zagreb. Tako da već planiramo uskoro novi let. 

Što vam je sljedeće na listi želja? 
Već dugo želim skočiti padobranom iz aviona, ali nikako da skupim hrabrosti. Najveći strah mi je zapravo da mi ne stane srce od strah, ali to je definitivno sljedeće.

U kojem adrenalinskom sportu se nikada ne biste okušali?
Poznavajući sebe nema tog sporta. Stvarno volim jako adrenalinske stvari i volim isprobavati nove stvari tako da još nisam naišla na nešto na što se ne bi usudila.