Svjetski poznata ljepotica Adriana Lima već je neko vrijeme u vezi s turskim piscem Metinom Harom. Iako je bila poznata po tome da čuva svoju svoju privatnost, upoznavši Metina sve se to promijenilo i sada ljepotica svoj privatni život vrlo rado dijeli s obožavateljima kojih samo na Instagramu ima više od 11 milijuna.

Iako se o njezinoj vezi s truskim piscem svaša pisalo i govorilo, od toga da je sve samo marketinški trik kako bi pisac postigao svjetsku slavu, do toga da Adriana služi kako bi prikrila činjenicu da je Metin gay. Ono što ne ide u prilog tim nagađanjima je činjenica da Adriana rado s obožavateljima dijeli detalje iz njihovog života, a ako je suditi prema fotografijama, par je itekako sretan i uživa u zajednički provedenom vremenu.

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Jedna fotografija posebno je zapela za oko onima koji je prate. Adriana je u opisu napisala, 'Prije pet mjeseci upoznala sam Meta, odabrala ljubav. Ovo je početak novog početka'. Upravo to, mnogi su protumačila kao odluku ljepotice da možda još jednom izgovori sudbonosno 'Da'. Prvi put je to učinila s Markom Jarićem. Koliko istine ima u svim tim nagađanjima, vrijeme će brzo pokazati. Autor: D.P. Foto: Instagram, Profimedia, Getty