Glumica Ashley Benson i britanska manekenka Cara Delevingne vratili su se iz francuskog Saint Tropeza gdje su bile na odmoru. 29-godišnja Ashley i 26-godišnja Cara potvrdile su svoju vezu prije nekoliko tjedana, a šuškanja o ljubavi ove dvije ljepotice trajale su skoro godinu dana.

Nakon odmora, zaljubljeni par viđen je kako odlazi prema svom automobilu nakon kupovine nekoliko sitnica i kave u trgovini. Obje su bile u opuštenom izdanju čemu je odgovarala i njihova ležerna odjeća. Sudeći po fotografijama atraktivne Ashley i Cara su se vratile sretnije i odmornije.

Podsjetimo, prije nekoliko dana počelo se nagađati kako je par zaručen s obzirom da su na njihovim rukama viđeni prsteni koje prije nisu nosili. Glumica i manekenka upoznale su se na snimanju drame 'Njezin miris', a prvi put kako se ljube u javnosti viđene su prošle godine u kolovozu. Ashley je javnosti poznata po glavnoj ulozi Hanne Marin u megapopularnoj seriji 'Slatke male lažljivice', dok je Cara poznata po mnogobrojnim manekenskim gažama.