Popularna glumica Kristen Stewart i njezina djevojka, manekenka Stella Maxwell, bile su na romantičnoj večeri u Silver Lake-u u Kaliforniji, a djevojke su viđene kako se drže za ruke. Lijepa manekenka i glumica modno su se uskladile pa su se obje odlučile za casual look. Uske traperice, majicu kratkih rukava i tenisice 'začinile' su decentinim nakitom.

Kristen je 2017. godine izjavila kako još uvijek nije sigurno u svoju seksualnost, no unatoč tome, glumica je u sretnoj vezi s poznatom Anđelicom od 2016. godine. Njihovi prijatelji kažu da im je veza jako ozbiljna i da se ponašaju kao stari bračni par, a Stella se prošle godine uselila u stan kod Kristen.

Glumica je izjavila i kako još uvijek nije spremna odreći se muškaraca, a svoj ljubavni život usporedila je sa sendvičem od sira: 'Neki ljudi znaju da vole sendvič sa sirom i jedu ga svaki dan do kraja života. Ja želim probati sve. Jedan dan ću jest sendvič sa sirom, a drugi tko zna što'. Ipak, čini se kako Kristen uživa u vezi s manekenkom te kako još uvijek nema u planu 'probati neki novi sendvič'.

Zvijezda 'Sumrak sage' je prije Stelle bila vezi s francuskom pjevačicom Soko i bivšom djevojkom Care Delevingne, Annie Clark, a prvi put u javnosti, sa ženom, je viđena 2014. s producenticom Aliciom Cargile. Prije veza sa ženama, Kristen se viđala s kolegom glumcem Robertom Pattinsonom.

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on