Proslavljeni američki glumac, 48-godišnji Matt Damon, uhvaćen je u romantičnom izlasku sa suprugom, 43-godišnjom dizajnericom interijera, Lucianom Barrosom s kojom je u braku posljednjih 13 godina. Naime, par trenutno uživa u talijanskom gradiću Portofino, nedaleko od Genove, a unatoč činjenici da su zajedno više od desetljeća, par na spomenutim fotografijama izgleda zaljubljeno kao prvog dana. 

Fotografije koje su snimili paparazzi prikazuju glumca i suprugu u večernjem izlasku s prijateljima, a ako je suditi prema zadovoljnim osmjesima na licima, odmor u Italiji im prolazi odlično. Za romantičnu večeru sa suprugom, Matt je izabrao crne traperice i majicu kratkih rukava dok se njegova ljepša polovica odlučila za nešto svečaniju crnu odjevnu kombinaciju. Lijepa Luciana tako je zablistala u dugoj crnoj haljini, a za vrijeme vožnje brodicom, zadovoljno je izmjenjivala nježnosti sa suprugom kojemu je sjedila u krilu.

Podsjećamo, par se upoznao 2003. godine kada je glumac došao u restoran u kojemu je Luciana radila kao konobarica. Nakon kobnog susreta, par je započeo vezu, a Matt je prihvatio i Lucianinu kći iz prethodnog braka. Dvije godine kasnije, u intimnoj ceremoniji na Manhattanu, par je izgovorio sudbonosno 'da', a skoro 14 godina kasnije, ponosni su roditelji četiri djevojčice.