Lady Gaga prema najnovijim glasinama mogla bi se pridružiti trećem nastavku Marvelovog filma 'Čuvari galaksije'. Šuška se da je 33-godišnjoj pjevačici namijenjena uloga Lylle, u koju je zaljubljen lik kojeg utjelovljuje Bradley Cooper.

Neimenovani izvor blizak paru otkrio je za HoolywoodLife da postoji velika mogućnost da njih dvoje ponovno vidimo zajedno na malim ekranima. 'Samo su neka od imena glumačke postave objavljena, ali šuška se da će Bradley ponovno utjeloviti ulogu Rocket Racoona, a da će Gaga glumiti njegovu odabranicu. Njihovi likovi su animirani, ali svejedno je uzbudljivo. Publika će ih htjeti zajedno i svi svakako prepoznaju taj apel. Oni su zlatni paket zajedno, vrlo je vjerojatno da će se ta suradnja dogoditi.'

Novi film o Čuvarima galaksije izaći će 2021. godine. Obožavatelji nestrpljivo iščekuju novu suradnju Gage i Bradleya još otkad je pušten film 'Zvijezda je rođena', u kojem je kemija među njima i više nego očigledna. Glasine o novoj suradnji glumačkog dua pojavile su se manje od mjesec dana nakon što je 44-godišnji glumac raskinuo dugogodišnju vezu s 33-godišnjom ruskom manekenkom Irinom Shayk, a za čiji je kraj, ako je vjerovati navodima stranih medija, kriva upravo pjevačica s kojom je glumac navodno imao aferu.