Domaća glazbenica Žanamari Perčić nedavno je, povodom navijačke groznice koja trese Hrvatsku, izjavila da se planira fotografirati u gaćicama na kvadratiće ako Hrvatska prođe u finale. Ako takve gaćice ipak ne uspije pronaći, spremna je i na fotografiju bez gaćica.

Budući da se naša reprezentacija sinoć plasirala u finale, pjevačica je svoje obećanje ispunila i fotografirala se u crvenom topiću i bez gaćica. Umjesto donjeg rublja atraktivna Žanamari zavezala je oko bokova Mandžukićev dres, a uz fotografiju je napisala: 'Sinoć se proslavilo noćnim kupanjcem. Nisam imala pri ruci badić, ali sam imala Mandžukićev dres. Koliko ste vi ludi bili sinoć? Čekam vaše najluđe fotke.' Također, Žanamari je stavila brojne hashtagove. 'Ludi za vatrenima', 'kada napravim lom', 'žakychallenge', 'obećanje održano', 'a di su gaće', 'idemo do kraja' samo su neki od njih, a moramo priznati da pjevačica ima odličan smisao za humor.

Žanamari je zbog svog navijačkog izdanja u vrlo kratkom roku zaradila brojne lajkove i komentare svojih obožavatelja koji su impresionirani njenom isklesanom figurom. Jedan od njenih pratitelja radoznalo ju je upitao: 'Što možemo očekivati ako uđemo u finale?' dok su drugi podržali glazbenicu u ispunjavanju njenog 'obećanja'.