Domaća pjevačica Žanamari Lalić na društvenim mrežama s obožavateljima često dijeli svoja razmišljanja o aktualnim događanjima. Ovog puta, požalila se na seksizam s kojim se, kako kaže, brojne žene susreću kada podijele fotografiju u kupaćem kostimu. S druge strane, kada ju objavi muškarac, to je već druga priča.

'S obzirom da je slika s plaže u badiću moram dodati da sam primijetila da naše društvo pa i ovaj app postaju sve više ‘man’s world’. Fotke razgolićenih muškaraca su svima sasvim okej, support, divljenje, ono fitness, sport je to - kod njih... a kad žena objavi sliku s plaže krene automatski seksizam na kvadrat. Znate o čemu pričam. Tipa ne možeš biti pjevačica i kupati se na plaži u kostimu', napisala je Makaranka.

'Moje pitanje vama je, kako bi po vama bilo okej da se pjevačice obuku za kupanje u moru i sunčanje? Budite kreativni - šaljive ideje su dobrodošle! Najbolji prijedlog ću osobno isprobati', predložila je 37-godišnja pjevačica svojim obožavateljima.  Među komentarima u kojima su ju obožavatelji uglavnom podržali, našao se i komentar njene kolegice. 'Ja stvarno ne vidim zašto bi se kupala uopće. Samo pjevaj', našalila se pjevačica Pamela Ramljak.