Žanamari Perčić i njezin suprug Mario, javnosti poznatiji kao Joshua Macks, ponosni su roditelji malene Gabrijele kojoj su sada tri godine. Iako glazbenica često objavljuje fotografije iz doma, Gabi nemamo priliku toliko često vidjeti. Žanamari je sada odlučila progovoriti o svojoj djevojčici koja ju svakim danom sve više oduševljava novim znanjima i vještinama koja usvaja kako odrasta, a neke od stvari na koje najponosnija istaknula je u posljednjoj objavi na Instagramu.

'Moja prava zvijezda. Štitim ju i skrivam kao zmija noge, jer je moje malo blago. Ona je najdruštvenije biće na planetu i gdje god odemo, upozna ekipu i zaradi pusu od nekog tko joj se svidi', napisala je Žanamari u opisu fotografije na kojoj Gabrijela pored nje pozira poput prave profesionalke.

Osim što je već sada društvena i komunikativna, slatka trogodišnjakinja ima i talent za glazbu. 'Mala šarmerica koja već piše pjesme na veliko. Ima svoju gitaricu i pjeva neke svoje melodije i tekstove po čitav dan. Ima jednu, mislim da će joj ta biti singl, jer ju često pjeva i ima zvučan refren. Zove se ‘I Love You, Mama’. Još ću je čuvati samo za sebe neko vrijeme jer znam da jednom kad krene osvajati svijet neće stati dok ne bude njen', nastavila je 37-godišnjakinja.

Naposljetku, Žanamari se pohvalila kako njezina malena u njoj pronalazi inspiraciju, zbog čega je jako sretna: 'Ova fotkica je samo jedan mali dragulj koji sam morala podijeliti jer nisam mogla odoljeti. A nije ni ona mogla odoljeti. Baš je jako željela biti na ovoj fotografiji, htjela je i šminku ‘kao mama’, ali to sam joj obećala kasnije... I naravno s njom je poslije ‘dizajnirala’ pola stana. Doduše, usne je napravila savršeno. Za koju godinu očekujem make up tutoriale by Gaby', zaključila je glazbenica.