Žanamari Perčić svakodnevno dokazuje da zna uživati u životu i to uglavnom uvijek u društvu svoje omiljene osobe - supruga Marija Perčića, javnosti poznatog kao producent Joshua Macks. 'Hrvatski Beyonce i Jay Z', kako ih nerijetko vole osloviti, zajedno rade, ali se vole i zajedno zabavljati pa su tako sinoć odlučili svoju kćer Gabrijelu ostaviti na čuvanju i uputiti se u noćni provod na Zrće.

'Zapravo rijetko izlazim, ali svake godine bar jednom odem na Zrće jer natupa netko koga volim. Maky i ja smo išli poslušati Alana Walkera jer smo veliki obožavatelji. Volim dobar house i EDM, a Alan Walker je jedan od najboljih u tom žanru. Prijateljica Louise nam čuva Gabi. Ovo je prvi put da sam prespavala negdje, a da je Gabi ostala kod kuće s Louise i mojim roditeljima', otkriva Žanamari za Story.hr te istaknula kako je prije toga zadnji put izašla u lipnju, i to na koncert omiljenog benda Alice In Chains na ovogodišnjem In Music Festivalu. 'Plakala sam na koncertu ko pravi ogbožavatelj na pjesmu Nutshell, a svi koji vole taj bend će shvatiti zašto', kroz smijeh je dodala Žanamari.

Kako noćni izlasci najčešće uključuju konzumaciju alkohola, 'dan poslije' može biti vrlo neugodan, no Žanamari nema problema s tim. 'Mamurluk nemam jer ne pijem puno. Koktel ili dva, meni dosta!' priznala je 36-godišnjakinja. Što se tične društva, Žanamari preferira izlaske sa suprugom: 'Tesko mi je zamislit izlazak bez njega. Nedavno sam imala prvi 'ženski izlazak' i to praktički u vlastiti kvart. Nakon jednog pića sam jurila doma. Bilo mi je divno, ali navikla sam da je i Maky uz mene', priča zaljubljena brineta koja na spremanje za izlazak ne troši previše vremena.

'Za noćni izlazak se sređujem otprilike sat vremena. Volim si sama raditi frizure, najčešće uvijam kosu pa to zna potrajati. Kada je šminka u pitanju, za to mi je potrebno desetak minuta i spremna sam za provod', kaže Tučepljanka koja svojim atraktivnim izgledom i odvažnim modnim kombinacijama plijeni pažnju medija i publike.