Domaća pjevačica, 37-godišnja Žanamari Perčić odlučila je današnji dan iskoristiti kako bi skrenula pažnju na obilježavanje važnog datuma u godini. Naime, 22. travnja obilježava se kao Dan planeta Zemlje u više od 150 zemalja diljem svijeta, a atraktivna pjevačica također je odlučila poslati snažnu poruku svojim pratiteljima na Instagramu na sebi svojstven način.

'Danas je kao Dan planeta Zemlje i lako je pametovati jedan dan, ali poanta je živjeti u skladu s prirodom svaki dan. Evo mi smo danas malo chillali na brodu, upijali vitamin D, nismo isplovili da ne uznemiravamo ribe, a i društvo mi je totalno u skladu s danom planete i temom očuvanja rijetkih vrsta. Dino ne ljuti se, ali crvenokosih ljudi je ekstremno malo, 1-2% populacije', započela je svoju objavu Žanamari. 

'Danas sam baš čitala da unatoč osjetljivosti imate i supermoći: podnosite bol 25% bolje od ostale populacije, imate više vitamina D u tijelu i zbog toga ste zdraviji i vitalniji... Uvijek mi je drago kad vidim crvenokose ljude. I moj Maki je polu 'ginger' tako da sam sretna svaki dan. Pored 'gingera' (ubit će me obojica ahahaha) najugroženije su pčele, slonovi, žirafe, koraljni grebeni i kitovi... i to sve zbog ljudske aktivnosti. Šalu na stranu, al’ hajdemo malo razmisliti o tome danas. Pusa od brinete i gingera', napisala je Žanamari ispod fotografije na kojoj pozira s Dinom Mehunom, sinom poduzetnice Snježane Mehun.