Prijateljice i suradnice, glazbenice Žanamari Perčić i Pamela Ramljak prošlog su tjedna odlučile spojiti ugodno s korisnim pa su udružile snage i uputile se u pravcu Makarske ne bi li snimile novi glazbeni video za Pamelin nadolazeći single 'Trag njenih usana'. Žanamari se tako još jednom imala prilike okušati u ulozi snimateljice koja joj, kako kaže, nije strana jer sa svojim suprugom, Mariom Perčićem, Žanamari već dvije godine u sklopu njihove produkcijske kuće 'V.R.H. Productions' snima glazbene spotove i video reklame.

'Mario je uglavnom taj koji drži kameru, ja samo ponekad uletim kad imam neku viziju. Lakše je napraviti nego objasniti. Uglavnom sve radimo zajedno i kreativno se nadopunjujemo.', ispričala je Žanamari.


Ovoga puta, poprište snimanja bila je lokacija na kojoj su Žanamari i njezin suprug nedavno proslavili svoju godišnjicu braka i pritom uvidjeli potencijal za njihov novi poslovni pothvat. Hotel Sensimar Adriatic i restoran Gran Mare Grill u Živogošću svojim su idiličnim, morskim ambijentom poslužili kao mjesto na kojem su glazbenice svoju viziju pretočile u djelo, a znatiželjnim kupaćima i turistima demonstrirale kako izgleda set profesionalne produkcije.

'Ta nas je lokacija oduševila na prvu. Nedavno smo Mario i ja u tom restoranu proslavili godišnjicu braka i tada smo odmah rekli - ovdje snimamo Pamelu! Donijeli smo ogroman baldahin na terasu restorana, koja je točno pored plaže, tako da smo bili prava atrakcija.', rekla je nasmijana Žanamari.


Ipak, dvodnevno snimanje nije proteklo bez problema, a nepredvidljive vremenske neprilike u prvom su danu otežale realizaciju spota. Ipak, svojom dosjetljivošću, glazbenice su uspjele premostiti izazove i nastaviti sa snimanjem.

'Prvi dan nas je doslovno ‘zameo vjetar’ pa smo morali improvizirati te u zadnjem trenutku našli predivnu terasu zaklonjenu od vjetra u hotelu gdje je Pamela odsjela. Drugi dan je zasjalo sunce pa smo snimali u Živogošću čitavo popodne.', prokomentirala je Žanamari i nadodala: 'Baš sam željela napraviti za Pamelu spot u kojem je zanosna i sexy, a odlično je što i pjesma ‘Trag njenih usana’ ima dozu strasti.'


Glazbeni spot koji je trenutno u fazi postprodukcije, odnosno montaže, uskoro će ugledati svjetlo dana, a svestrana Žanamari sigurna je da će publika prepoznati njihov 'pečat senzualnosti'.

'Pamela je jako zadovoljna s kadrovima, a za koji dan će doći do nas u studio u Tučepima pogledati gotov spot. Jedva čekam njenu prvu reakciju. A onda ćemo proslaviti uz kavicu ili koktelčić, što nas zafura!', ispričala je Žanamari i nadodala da će ovo biti verzija Pamele Ramljak kakvu publika još nije imala prilike vidjeti - čarobna i sexy!