Story radio
Početna Celebrity 211 prikaza 22. siječnja 2018.

ZANIMA VAS CIJENA? Tajči se posvetila meditaciji, postala life coach

Tajči

Nekad naša popularna pjevačica, 47-godišnja Tatjana Cameron Tajči iskreno je progovorila o alatima koji joj, nakon smrti supruga, pomažu da se lakše nosi s teškim situacijama. 'Meditacija je ostavila nevjerojatno veliki utjecaj na moj život. Pomogla mi je da prebrodim najteže dane u protekloj godini', napisala je na društvenim mrežama. Njezin suprug Matthew Shane Cameron preminuo je studenom prošle godine, u 48. godini života, nakon što je izgubio bitku s rakom pluća.

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Pjevačica se u Ameriku preselila 1992. godine, a danas živi u Nashvilleu s trojicom sinova - Danteom, Evanom i Blaiseom. Nakon najteže životne traume odlučila je pomoći drugima, pa je pokrenula tečaj meditacije po nazivu 'Budi rock zvijezda transformacije'. Sebe opisuje kao life coacha, nagrađivanu pjevačicu i motivacijsku govornicu koja ljudima  pomaže ostvariti pozitivne promjene u životu.

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Njezin je tečaj namijenjen svima koji žele napredovati u karijeri, usvojiti zdrave navike, započeti nove projekte, živjeti život o kakvom sanjaju ili se pak samo pridržavati dijete kako bi izgubili željene kilograme. 'Meni je ovaj program, koji se sastoji od pet koraka transformacije, pomogao u borbi s depresijom, anksioznošću, bračnim razmiricama, a posljednjih godina i u borbi sa suprugovom bolešću', kaže Tajči. Nije specificirala koliko tečaj traje, ali pjevačica jamči povrat novca ukoliko polaznici neće biti zadovoljni. Za tečaj kod Tajči potrebno je izdvojiti  1200 kuna, a moguće ga je platiti i na šest rata u mjesečnom iznosu od 220 kuna. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, arhiva Story.hr

Komentari