Tri mjeseca nakon što su podnijeli zahtjev za razvod vlasnik Amazona Jeff Bezos i njegova supruga MacKenzie Bezos prošli su tjedan i službeno okončali 26-godišnji brak.

Najbogatiji čovjek na svijetu majci svoje četvero djece pre­pustio je 25 posto dionica njihove 144 milijarde vrijedne tvrtke, a ona se odrekla svojih dio­nica u Washington Postu i tvrtki Blue Origin. Papire za razvod odmah potom predala je i nje­gova ljubavnica, voditeljica Lauren Sánchez, s kojom je u vezi od travnja prošle godine.



Nji­hova je afera postala poznata javnosti u siječ­nju. Lauren je 14 godina bila u braku s američ­kim glumačkim agentom Patrickom Whitesellom s kojim ima dvoje djece, a iz prijašnje veze ima i 18-godišnjeg sina. Na sudu su se dogovorili da nitko od njih dvoje neće potraživati nikakva sredstva, a dijelit će skrbništvo nad 12-godišnjim Evanom i 11-godišnjom Eleanor. Iako ga je suprugina prevara pogodila, Patrick ne tuguje previše zbog razvoda. Baš je tih dana viđen na romantičnoj večeri sa 25-godišnjim modelom Keirom Alexom.