Story radio
Početna Celebrity 9797 prikaza 13. kolovoza 2019.

ZAPREPASTILA Karleuša se krenula baciti kroz prozor

Instagram.

'Ne bi bilo neke štete'

Srpska pjevačica, 38-godišnja Olja Karleuša, uznemirila je mnogobrojne obožavatelje kad je na svom Instagram profilu objavila videosnimku u kojoj hoda prema prozoru u pozadini objašnjavajući kako 'ne bi bilo velike štete ako bi se bacila'. Uznemirujuća snimka ubrzo je privukla mnoštvo pažnje, a mnogobrojni obožavatelji pjevačici su ostavili komentare u kojima izražavaju svoju zabrinutost povodom posljednje objave. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Karleusa Official (@oljakarleusaofficial) on

'Ja kroz ovaj prozor da se i bacim, ne bi bilo neke štete', govori u videu 38-godišnjakinja dok pokazuje zadivljujući pogled s višekatnice na crnogorskom primorju. U jednom trenutku, pjevačica se ustane s kreveta i krene ka prozoru, što je obožavateljima na prvu dalo naslutiti kako će se baciti kroz prozor, međutim, u konačnici, Olja je ipak samo pokazala zadivljujući pogled te se odmaknula na sigurnu udaljenost od ruba prozora. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Karleusa Official (@oljakarleusaofficial) on

Inače, Olja, koja se proslavila folk hitovima kao što su 'Zicer' i 'Polje kamilice', ljetni godišnji odmor trenutno provodi u Kotoru u Crnoj Gori, a društvo joj ondje pravi njezin najdraži muškarac, 10-godišnji sin Pavle. Pjevačica je ondje iskoristila svaki slobodan trenutak kako bi uživala u morskim radostima o čemu se, u konačnici, pohvalila i na društvenim mrežama. 

 

Komentari