Jennifer Aniston i Justin Theroux prije tjedan dana službeno su potvrdili kako se razvode zajedničkom izjavom koju je prenio Associated Press. I dok su obožavatelji počeli oštro osuđivati Justina nakon što su se strani mediji raspisali kako je već započeo vezu s glumicom i producenticom Naomi Watts, izgleda kako ni Jennifer nije baš tako sveta.

Naime, društvenim mrežama počele su kružiti fotografije na kojima se Jennifer razmjenjuje nježnosti s oženjenim pjevačem Pharrellom Williamsom. Fotografije na kojima se par ljubi pogledajte ovdje! Trenutak u kojem Jennifer nježno rukom mazi Pharrella pogledajte ovdje, dok njihove prisne zagrljaje možete pogledati ovdje!

Ove dvije zvijezde 'na djelu su ulovljene' na rođendanskoj proslavi planetarno popularne voditeljice Ellen DeGeneres. Nije poznato jesu li Pharrell i Jennifer popili koju kapljicu više ili im je zajedničko društvo bilo dovoljno da se opuste usprkos činjenici da su bili na javnom mjestu. Za sada, nisu se oglasili i komentirali sporne fotografije.