Story radio
Početna Celebrity 2294 prikaza 10. ožujka 2019.

ZARUČILA SE Jennifer Lopez

Profimedia.

Pjevačica službeno potvrdila

Latino diva, Jennifer Lopez, odlučila je reći sudbonosno 'da' svom dečku, bivšem igraču bejzbola, Alexu Rodriguezu. Naime, 49-godišnjakinja i Rodriguez u vezi su posljednje dvije godine, a iako se već neko vrijeme šuškalo o navodnim zarukama, pjevačica je sada sve potvrdila svojom posljednjom objavom na Instagramu.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Na fotografiji koju je J.Lo objavila mogu se vidjeti ruke i ogroman zaručnički prsten. Iako pjevačica nije odavala druge detalje već je jednostavnim emotikonima 'srca' dala do znanja koliko joj je ovaj čin važan u životu, obožavatelji su ju zasuli čestitkama i lijepim željama povodom zaruka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Par se gotovo od samog početka veze ponaša kao velika, sretna obitelj, te se svugdje pojavljuju s djecom - - Jennifer vodi svoju, a Alex svoju. Prije nekoliko dana, pjevačica je emotivnom objavom čestitala svom, sada već zaručniku, drugu godišnjicu veze. 'Dvije godine smijeha. Dvije godine zabave. Dvije godine avantura. Uzbuđenja zbog učenja i rasta. Pravog prijateljstva i pregršt ljubavi. Činiš moj svijet sigurnim i stabilnim mjestom. Usred našeg konstantno mijenjajućeg života. Zbog tebe se osjećam kao tinejdžerica ispočetka. Svaki put kad mislim da sam te upoznala, iznenadiš me na najljepši mogući način podsjećajući me koliko sam blagoslovljena što sam te pronašla u ovom trenutku. Našem trenutku. Volim te' napisala je uz kompilaciju zajedničkih fotografija. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Podsjećamo, 43-godišnji Alex, ako dođu do oltara, bit će četvrti suprug omiljene pjevačice. Najprije je bila s 44-godišnjim glumcem Ojani Noom, a zatim s 49-godišnjim Crisom Juddom. Treći brak joj je bio i najduži. Trajao je deset godina s pjevačem Marc Anthonyjem s kojim ima 11-godišnje blizance, kćer Emme Maribel i sina Maximiliana Davida.

Komentari