Tjedan dana nakon debija u novom dresu, onom Los Angeles Clippersa, 21-godišnja NBA zvijezda podrijetlom iz Čitluka, Ivica Zubac odlučio se za novosti i u privatnom životu. 

Naime, nakon više od tri godine veze, Ivica je na čarobnim Bahamima zaprosio pet godina stariju djevojku Kristinu Prišč koja je samo za Story podijelila dojmove nakon prosidbe o kojoj nije ništa slutila.

- Nisam ovo očekivala, još ne mogu vjerovati da je kleknuo. Svaki je detalj pomno isplanirao. Prodao mi je priču da idemo na romantičnu večeru na Valentinovo, a kako nam je to već postala tradicija kada smo na odmoru, nisam ništa posumnjala do posljednjeg trenutka - rekla je uzbuđena Kristina koja nije mogla sakriti suze i sreću kada je Ivica kleknuo.

- Bilo je pravo iznenađenje, na najljepšem mjestu na svijetu, uz moju najdražu pjesmu, baklje, ruže i more. Zaista ne znam može li bolje?! Mislim da svaka žena koja voli romantiku sanja o ovakvoj prosidbi. Ivica je po prirodi jako smirena osoba i na njemu se nervoza gotovo nikada ne primijeti, pa mu je i ovaj put to pošlo za rukom - rekla je Kristina. 

Par svake godine za All-Star pauzu izabere egzotično mjesto za odmor pa je nakon prošlogodišnjeg Meksika, ove godine izbor pao na otočnu državu u Atlantskom oceanu koji će im zbog ovog događaja zauvijek ostati u posebnom sjećanju. 

- Riječima se ne može opisati koliko je lijepo na Bahamima, stvarno uživamo - kaže atraktivna brineta koja će iduće godine postati gospođa Zubac. Budući supružnici u Los Angelesu žive gotovo tri godine, a Ivica je priznao kako mu upravo Kristinina prisutnost olakšava život daleko od obitelji i doma. 

- Puno mi znači što se Kristina doselila. Veli­ka mi je podrška. Zapravo, ne znam kako bih mogao bez nje i njezine slavonske kuhinje. Jako se dobro slažemo i zajedno funkcioniramo. Naš se suživot pokazao kao najbolja odluka - kaže uspješni sportaš visok 216 centimetara o svojoj djevojci kojoj preseljenje nije teško palo. 

- Još sa 14 godina otišla sam se školovati u drugi grad pa nisam imala osjećaj kao da napuštam dom i obitelj. Preseljenje mi nije strano, no svjesna sam činjenice da sam devet vremen­skih zona i nekoliko tisuća kilometara udaljena od obitelji. Moja najbolja prijateljica je tužna, ali svaki smo dan u kontaktu videopozivom pa je lakše. No bude i nostalgičnih dana - otkriva Kristina koja ne propušta Ivičine utakmice. 

Kada on ima treninge, ona ide u školu stranih jezika, trenira jahanje i pilates, a zajedničko vrijeme provode na plaži, u šetnji sa psima ili šopingu. Ipak, sada će na popis dodati i organiziranje vjenčanja, što će im zasigurno biti jedna od najdražih aktivnosti i slatka briga.