Otkako su se zaručili prije mjesec dana, pjevačica Jennifer Lopez i bivši igrač američkog nogometa Alex Rodriguez, ne prestaju puniti medijske stupce detaljima veze kao i navodima o Alexovoj prevari. Nakon što se pjevačica nedavno odlučila po prvi put oglasiti i demantirati napise o Rodriguezovoj nevjeri, u posljednjem gostovanju kod Jimmyja Fallona, bivši igrač američkog nogometa ponovno je šokirao javnost. 

Naime, gostujući kod američkog voditelja, 43-godišnjak je otkrio detalje romantične prosidbe na Bahamima, a gledatelje je svakako posebno iznenadio detalj u kojemu govori kako je 49-godišnju pjevačicu zamijenio asistenticom. 'Imao sam prsten, ali ono što je zanimljivo je da sam tri dana prije nego što sam se spustio na jedno koljeno i zaprosio ju, tri dana za redom vježbao cijeli proces. Htio sam da zalazak sunca bude savršen', ispričao je Rodriguez prije no što ga je Fallon upitao je li imao pomoć prilikom priprema. 'Pa, sa mnom je bila moja asistentica", priznao je Rodriguez kroz smijeh. 

Podsjećamo, unatoč medijskim napisima o navodnoj Alexovoj prevari, Jennifer je nedavno jasno dala do znanja što misli o svemu. 'Mislim, nije važno', rekla je Jennifer tijekom nastupa u radio emisiji The Breakfast Club. 'Znam što je istina. Znam tko je Alex. On zna tko sam ja. Jednostavno smo sretni', ispričala je te dodala kako je sigurna u njihovu vezu. 'Nećemo dopustiti drugim ljudima da nam govore kakav je naš odnos. Znam što imamo', ispričala je pjevačica te dodala kako se ona i bivši igrač američkog nogometa ne žure s vjenčanjem.