Story radio
Početna Celebrity 1871 prikaza 09. lipnja 2019.

Zaručnik Jennifer Lopez je vidovit

Profimedia.

Znao je prije više od 20 godina

Gotovo dva desetljeća trebalo je bivšem američkom igraču bejzbola, Alexu Rodriguezu, kako bi ostvario svoj san. Naime, ovaj je 43-godišnjak još 1998. godine dao kratki intervju za emisiju MLB Network's International Talk, u kojoj je upitan s kime bi izašao na spoj iz snova, na što je tadašnji igrač Seattle Marinersa odgovorio: 'Jennifer Lopez. Nadam se kako ćete mi moći to omogućiti'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Alexov se san dvadeset godina kasnije i više nego ostvario. Ovaj umirovljeni bejzbolaš video isječak intervjua objavio je ovaj tjedan na društvenoj mreži Instagram, napisavši uz objavu kako je tada jednostavno imao nekakav osjećaj, izazvavši njime lavinu pozitivnih komentara od raznježenih obožavatelja, ali i svoje zaručnice Jennifer, koja je video komentirala riječima: 'O moj bože! Volim ovo i previše'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Podsjetimo, Jennifer i Alex upoznali su se u veljači 2017. godine, nakon što je ona prekinula vezu s Casperom Smartom, a Alex stao na kraj nagađanjima kako je u vezi s Madonnom. Zaruke su objavili u ožujku ove godine. Oboje imaju po dvoje djece iz prošlih brakova, koja se sva međusobno druže i često provode vrijeme s Alexom i Jennifer u toploj obiteljskoj atmosferi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

 

 

Komentari