Strani su se mediji posljednjih dana raspisali o novom muškarcu u životu američke glumice, a ako je vjerovati pisanjima, Angelina bi uskoro trebala ponovno stati pred oltar. Naime, kako prenosi Life & Style magazine, majka šestero djece navodno je u vezi s nepoznatim britanskim milijarderom za kojega bi se uskoro trebala vjenčati.

Također, spomenuti portal navodi i kako će humanitarka sudbonosno 'da' izreći u Chateau Miravalu, na istom mjestu gdje se udala za bivšeg supruga, 55-godišnjeg glumca Brada Pitta. Glumac je pak o svemu saznao preko kćerke Shiloh, a 43-godišnja glumica još uvijek se nije oglasila o navodnom skorom vjenčanju. 

Međutim, nakon što je vijest o novom muškarcu u životu humanitarke odjeknula u medijima, o svemu je odlučio progovoriti i izvor blizak glumici te opovrgnuti glasine. 'Angelina trenutno ne izlazi s nikim ozbiljno i to joj je u redu. Prošla je usamljenu fazu nakon što se razvela od Brada, ali je to preživjela zahvaljujući ljubavi svoje djece', navodi izvor za Hollywood Life. 'Nije spremna za ozbiljnu vezu sve dok ne riješi odnose s Bradom. Do tada, ostaje usredotočena na djecu i posao. Ne izlazi s nikakvim milijarderom i definitivno neće biti vjenčanja u Francuskoj', naglasio je spomenuti izvor i time demantirao glasine o novom muškarcu u životu glumice. 

Podsjećamo, glumica je nedavno progovorila o razlozima prekida dugogodišnje veze s Bradom Pittom. 'Veza nikada nije crno-bijela i dok postoji milijun stvari koje Brad i ja nikada nećemo vidjeti na isti način. Razlika u odgoju djece nas je najviše natjerala da se rastanemo. Njegova ovisnost od alkohola je postala problem i počeo je gubiti angažmane u Hollywoodu. Bio je ljubomoran što mu nisam dozvolila da radi na mojim projektima. Ipak, on je otac moje djece i ne želim previše pričati o tome', rekla je Angelina o glumcu s kojim se trenutno bori za skrbništvo nad šestero zajedničke djece.