Victoria Beckham jedna je od najuspješnijih dizajnerica na svijetu. Iako su na početku mnogi sumnjali u njezine dizajnerske sposobnosti, bivša pjevačica proslavila je nedavno 10 godina karijere. Zahvaljujući principu 'manje je više', odnosno zbog jednostavnih i nosivih komada Victoria ima mnogobrojnu publiku, a riječi hvale za nju imaju i brojni utjecajni dizajneri diljem svijeta.

Svojih 'pet minuta' imala je na londonskom Tjednu mode, a svojih 'pet minuta' dobila je i jedna Hrvatica koja je postala zaštitno lice njezine nove kolekcije.

Lijepa Ivona Bevanda od prije je poznata kako Hrvatskoj, tako i svjetskoj modnoj sceni, a svom velikom uspjehu može pripisati i najnoviji angažman slavne Victorie Beckham. Ivona svoju inozemnu karijeru gradi već nekoliko godina, a mlada manekenka se može pohvaliti i brojnim drugim angažmanima istaknutih dizajnera. Zablistala je na reviji francuske modne kuće Balmain, zatim na reviji Chanela te Giambattiste Vallija. Također se može pohvaliti i snimljenim look bookom za popularni high street brend Pull& Bear, a s obzirom na to da ima samo 20 godina ne sumnjamo u to kako će ova ljepotica ostvariti još puno uspjeha u modnoj industriji.