Iz Kensingtonske palače jutros je stigla vijest o prvoj trudnooći vojvotkinje Megan Markle, supruge princa Harryja. Kraljevska prinova stiže na proljeće, a još nije objavljeno hoće li biti djevojčica ili dječak. Već su na veliko krenula nagađanja o spolu i imenu budućeg člana kraljevske obitelji. Mediji spekuliraju i o tituli koju će dijete dobiti.

Naime, beba će biti sedma u redu za kraljevsko prijestolje, ali gotovo je sigurno da se neće roditi kao princ ili princeza. Kraljica Elizabeta 1960. godine uvela je pravilo da  samo djeca monarha i najstarijeg sina princa od Walesa, što je u ovom slučaju princ Charles, nose titule prinčeva i princeza. Pravilo je uvedeno jer bi ih u suprotnom kroz povijest bilo na tisuće. 

Kako sada stvari stoje, Sin Meghan i Harryja može dobiti titulu grofa ili lorda, dok će po ovom pravilu djevojčica dobiti titulu lady. Titula budućeg člana kraljevske obitelji može biti princ ili princeza samo ako se kraljica odluči promijeniti pravilo ili ako kraljica umre prije rođenja djeteta, a Charles postane kralj.