George Clooney, 58-godišnji američki glumac još uvijek uživa na odmoru sa suprugom, 41-godišnjom odvjetnicom za ljudska prava, Amal, u njihovoj vili na talijanskom jezeru Como. Jučer se brodom zaputio na večeru s dugogodišnjim prijateljima, kada se dogodilo nešto što nije očekivao, a što ga je osobito razveselilo. Naime, s broda je na jezeru ugledao obitelj malenih pačića, predvođenih odraslom patkom, čije je gnijezdo vidio nekoliko trenutaka ranije.

Radi se o ptičjoj vrsti sprecifičnoj za jezero Como, a glumac nije mogao odvratiti pogled od slatkih stvorenja. Bio je elegantno odjeven, u bijeloj košulji i crnim hlačama i sakou i stalno je okretao glavu da vidi gdje su se ptičice zaputile. Prizor ga je apsolutno oduševio i osmijeh mu nije silazio s lica.

Ovaj je 58-godišnjak kupio vilu na jezeru Como s čak 30 soba na jezeru još 2001. godine i od tada voli tamo provoditi ljeto. Na jezeru često priređuje i razne zabave na kojima često ugosti svoje poznate kolege, poput pjevača grupe U2, Bona Voxa, bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, manekenke Cindy Crawford i brojne druge