Story radio
Početna Celebrity 17407 prikaza 08. lipnja 2018.

Zašto je kraljica uklonila portret Meghan i Harryja?

Profimedia.

Elizabeta II. zamijenila je fotografiju kraljevskog para

Fotografija princa Harryja i vojvotkinje Meghan, koju je kraljica uoči vjenčanja izložila na stoliću prostorije u Buckinghamskoj palači, odnedavno je zamijenjena novim portretom, izvijestio je portal Hello!. Prilikom posjeta škotske kompozitorice Theae Musgrave, kojoj je kraljica dodijelila Kraljevsku medalju za glazbu, u prostoriji na istome mjestu na kojem je nekoć stajala fotografija nedavno vjenčanog kraljevskog para, ovog puta mogao se primijetiti portret braće, princa Harryja i princa Williama u svojim vojničkim uniformama.

 | Author: Profimedia Profimedia.

Iako su se brojni svjetski portali u prethodnim tjednima raspisali o tome kako bi postavljanje fotografije princa Harryja i Meghan Markle moglo upućivati na to da kraljica više simpatizira Meghan u odnosu na Kate, spomenuti čin bio je vrlo vjerojatno samo svojevrsno odavanje počasti novopečenim mladencima. 

 | Author: Profimedia Profimedia.

Premda u ovom trenutku nije poznato na koju je lokaciju premješten portret Harryja i Meghan, prema navodima stranih medija, nije neuobičajeno i zapravo je prilično često da kraljica ima tendenciju razmještati fotografije članova kraljevske obitelji u prostorijama za recepciju Buckinghamske palače. 

Komentari